« خواص دارویی گیاهانخوش‌ رويى »

آشپزی برای کودک 1

نوشته شده توسطرحیمی 30ام شهریور, 1391

 

فرني
براي تهيه فرني از 2 روش زير مي توان استفاده كرد:

روش اول:

  1. آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
  2. شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
  3. شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)

     آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.

صفحات: 1·


فرم در حال بارگذاری ...