« خواص دارویی گیاهان | خوش رويى » |
آشپزی برای کودک 1
نوشته شده توسطرحیمی 30ام شهریور, 1391
فرني
براي تهيه فرني از 2 روش زير مي توان استفاده كرد:
روش اول:
- آرد برنج (يك قاشق مرباخوري سرصاف)
- شكر (نصف قاشق مرباخوري سرصاف)
- شير (ترجيحا شير مادر) (5 قاشق مربا خوري)
آرد برنج بايد اول با كمي آب و شكر (به ميزان فوق) كاملا پخته شود سپس 5 قاشق مرباخوري شير اضافه گردد. قوام فرني بايد كمي بيشتر از شير مادر باشد. اگر از شيري به جز شير مادر استفاده مي شود حتماً بايد قبلا جوشانده شود.
صفحات: 1· 2
فرم در حال بارگذاری ...