موضوع: "رجب"
توصیههای عملی برای ماه رجب و ماه شعبان
نوشته شده توسطرحیمی 17ام فروردین, 1397
اینفوگرافی: توصیههای عملی برای ماه رجب و ماه شعبان
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ، گزیدهای از توصیههای عملی حضرت آیتالله خامنهای برای این دو ماه بافضیلت را منتشر کرد.
بهار خودسازی
نوشته شده توسطرحیمی 17ام فروردین, 1397
- به قول محدث قمی (ره):«بدانکه این ماه و ماه شعبان و ماه رمضان در شرافت تمام اند، و روایت بسیار در فضیلت آن ها وارد شده، بلکه از حضرت رسول صلی الله علیه و آله روایت شده که رجب ماه بزرگ خداست و ماهی در حرمت و فضیلت به آن نمی رسد.»
- امام کاظم علیه السلام فرمودند: رجب نام نهری در بهشت است که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است. هر کس یک روز از [ماه] رجب را روزه بگیرد، خدای عزوجل از آن نهر به او آب دهد. (1)
- امام صادق علیه السلام از پدران خویش نقل می کند که علی علیه السلام خوش داشت انسان خود را چهار شب در سال برای عبادت فارغ سازد; اولین شب ماه رجب، شب عید قربان، شب عید فطر و شب نیمه شعبان. (2)
- اهمیت ماه عظیم رجب به حدی است که علامه مجلسی رحمه الله در فضیلت آن ماه و روزه آن بیش از چهل حدیث در جلد نود و چهارم بحار الانوار آورده و با عبارات گوناگون، عظمت، فضیلت، قداست و عنایات خاص الهی را در این ماه یاد آور شده است.
جویباری از بهشت (در فضیلت ماه رجب)
نوشته شده توسطرحیمی 17ام فروردین, 1397مداحی کربلایی حمید علیمی به مناسبت شهادت امام هادی
نوشته شده توسطرحیمی 29ام اسفند, 1396مراد از ارسال پیامبران به زبان قوم خود چیست؟
نوشته شده توسطرحیمی 31ام فروردین, 1396
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم رسالت الهی خویش را با صلابت، قاطعیت و بیان صریح ابلاغ میکرد؛ ولی همراه با نرمش و ملایمت و بدون سازش یا محافظهکاری؛ فراخوان پیامبر به اسلام تدریجی بود. |
در آستانه فرا رسیدن سالروزمبعث پیامبر ختمی مرتبط( صلیاللهعلیهوآلهوسلم) ، واکنش مخالفان در برابر پیام الهی و نظام اسلامی و جایگاه بعثت در جهانی بودن دین اسلام را به قلم حضرت آیت الله جوادی آملی منتشر می کند.
* واکنش مخالفان در برابر پیام الهی و نظام اسلامی
جامعه حجاز از گروههای مردمی زیر تشکیل شده بود:
أ. مشرکان مکه که با همه توان خود برای سرکوبی مکتب و نظام نوپای اسلام بسیج شده بودند.
ب. منافقان داخلی که بیشاز یکسوم مسلمانان را تشکیل میدادند و برای بیگانگان جاسوسی میکردند و در مقاطع حساس به نظام اسلامی ضربه میزدند، چنانکه در جنگ احد از میان هزار سرباز مسلمان بیشاز سیصد نفر از رفتن به جبهه سر باز زدند. نفاق در این مقطع تاریخی، عنصری قوی و کمرشکن بود، از اینرو بسیاری از آیات مدنی از توطئههای منافقان پرده برمیدارد.
دانلود مناجات « أین الرجبیون »میثم مطیعی
نوشته شده توسطرحیمی 28ام فروردین, 1396
فایل صوتی مناجات زیبا و دلنشین «أین الرجبیون »با صدای حاج میثم مطیعی دانلود مناجات ماه رجب:میثم مطیعی
|
ام داوود کیست؟
نوشته شده توسطرحیمی 23ام فروردین, 1396فاطمه معروف به ام داوود، مادر داوود پسر زاده امام حسن مجتبی علیه السلام و مادر رضاعی امام صادق علیه السلام بوده است.
دانلود کتاب احکام اعتکاف
نوشته شده توسطرحیمی 21ام فروردین, 1396
حضرت آیتالله خامنهای:
خوشا به حالتان معتکفین عزیز! توصیهی من این است که در این سه روزی که شما در مسجد هستید، تمرین مراقبت از خود بکنید؛ حرف که میزنید، غذا که میخورید، معاشرت که میکنید، کتاب که میخوانید، فکر که میکنید، نقشه که برای آینده میکشید، در همهی این چیزها مراقب باشید رضای الهی و خواست الهی را بر هوای نفستان مقدم بدارید؛ تسلیم هوای نفس نشوید. تمرین این چیزها در این سه روز میتواند درسی باشد برای خود آن عزیزان و برای ماها که اینجا نشستهایم و با غبطه نگاه میکنیم به حال جوانان عزیزمان که در حال اعتکاف هستند. با عمل خودتان به ما هم یاد بدهید. بیانات در خطبههای نمازجمعه ۱۳۸۴/۰۵/۲۸
در آستانه سیزدهم رجب و آغاز ایامالبیض و شروع مراسم اعتکاف، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR احکام مربوط به معتکفین را منتشر میکند. کاربران گرامی میتوانند برای مشاهدهی متن استفتائات مربوط به اعتکاف به این صفحه (http://khl.ink/etekaf) مراجعه کنند.
فصلی برای رویش (آغاز ایام اعتکاف)
نوشته شده توسطرحیمی 19ام فروردین, 1396
در قرآن و روایات به اعتکاف اشاره شده است. اعتکاف در لغت به معنای حبس و توقف و رو کردن به چیزی است با تعظیم و تکریم؛ در اصطلاح، به معنای توقف و ماندن سه روز و بیشتر از آن در مسجد جامع می باشد. اعتکاف آداب و احکام و زمان ویژه ای دارد که در روایات به آن اشاره شده است. |
حقیقت و مفهوم اعتکاف
اعتکاف از ماده «عکف» در لغت به معنای اقبال و روی آوردن به چیزی و ملازمت آن بر سبیل تعظیم است .
اعتکاف در شرع، به معنای التزام به توقف و درنگ در مسجد به قصد قربت است.
در یک تعریف جامع اعتکاف عبارتست از: «اقامت کردن برای حداقل سه روز در مسجد به قصد عبادت با مراعات شرایط لازم .»
ارکان عبادت، یعنی اجزایی که اگر به طور عمد یا به طور سهو ترک شوند، عبادت باطل می شود. اعتکاف نیز ارکانی دارد که عبارت اند از : 1. نیت، 2. توقف در مسجد جامع شهر یا مساجد چهارگانه معروف، 3. کمتر از سه روز نبودن اعتکاف، 4. روزه دار بودن معتکف در ایام اعتکاف.
اعتکاف، سنت حسنه ای که احیا شد
خواندن سوره توحید در ماه رجب ما را چگونه وارد عرصه قیامت می کند؟
نوشته شده توسطرحیمی 19ام فروردین, 1396
سیّد بن طاووس در «اقبال» فضیلت فراوانى براى خواندن سوره «توحید» در ماه رجب نقل کرده است.
از جمله از رسول خدا صلی الله علیه و آله روایت کرده است:
که هر کس با نیت پاک در ماه رجب، ۱۰ هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، وارد عرصه قیامت شود در حالى که از گناه پاک باشد مانند روزى که از مادر متولد شده است و ۷۰ فرشته به استقبال او مىآیند و به وى بشارت بهشت را مىدهند، همچنین آن حضرت براى هزار بار خواندن سوره «توحید» در این ماه و حتى صد بار نیز پاداش زیادى ذکر کرد.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿۳﴾ وَلَمْ یَکُن لَّهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾
بگو اوست خداى یگانه * خداى صمد [ثابت متعالى] * (کسى را) نزاده و زاده نشده است *و هیچ کس او را همتا نیست
دانلود سوره توحید