« غدیر از دیدگاه امام خمینی (ره) | حلیم بادمجان » |
معرفی 8 گیاه معطر و روش استفاده از آنها
نوشته شده توسطرحیمی 17ام مهر, 1391آویشن، رزماری، نعنا، مریم گلی و غیره. حتی اسم این گیاهان نیز مشام را پر از عطر طبیعت میکند. گیاهان معطر در طول قرنها به عنوان دارو استفاده شدهاند.
در این مقاله به گوشهای از خواص 8 گیاه معطر اشاره کرده و توصیه میکنیم از طعم و خواص درمانی آنها استفاده کنید. با ما همراه باشید.
آویشن: ضدعفونی کننده
ساقههای گل دار آویشن سرشار از ترکیبی به نام «تیمول» است که قاتل باکتریها محسوب میشود. آویشن ضدعفونی کننده و ضد ویروس قوی است. این گیاه معطر سرفه را تسکین میدهد و خلطها را دفع میکند. زمانی که در معدهتان احساس سنگینی میکنید برای هضم بهتر غذا به سراغ آویشن بروید. بهتر است بدانید آویشن حاوی آهن نیز میباشد.
روش استفاده
آویشن تازه عطر و طعم بیشتری دارد. توصیه میکنیم از این گیاه در تهیهی سوپ، خورش و همچنین سسهایتان استفاده کنید. برای خوشمزه تر کردن مایه طعم دهندهی جوجه کباب، کباب، ماهی و غیره نیز از این گیاه معطر غافل نشوید.
اگر مشکل بیخوابی دارید قبل از خواب نعنا نخورید زیرا باعث بیخوابی میشود.
پودر آویشن را به غذاهایتان اضافه کنید. البته میتوانید از جوشاندهی این گیاه نیز بهرهمند شوید. در عطاریها کپسول و افشرهی خوراکی آویشن نیز به فروش میرسد.
مصرف آویشن برای افرادی که از فشار خون بالا رنج میبرند توصیه نمیشود. قبل از مصرف حتماً با پزشکتان مشورت کنید. افشرهی خوراکی آویشن نیز برای زنان باردار، شیرده و کودکان مورد منع مصرف دارد.
صفحات: 1· 2
فرم در حال بارگذاری ...