فائزه هاشمی:
خلافی نکرده ام و پشیمان نیستم
این موج هم میگذرد من نگران نیستم، نگذشت هم مهم نیست باید هزینه داد.
فائزه هاشمی کار بدی کرده است…
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگویی با روزنامه جمهوری اسلامی عملکرد فائزه را نکوهش کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ درپی انتشار خبر دیدار فائزه هاشمی با چند نفر از عناصر فرقه ضاله بهاییت، روزنامه جمهوری اسلامی درگفتگویی با آیت الله هاشمی رفسنجانی نظر وی را در ابن زمینه پرسید.
هاشمی رفسنجانی گفت: فائزه اشتباه بدی کرده و باید آن را تصحیح و جبران کند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فرقه ضاله بهاییت یک فرقه استعمار ساخته ومنحرف است که همیشه با همین انحراف شناخته شده و ما همیشه از این فرقه تبری جسته و می جوییم.
آیا فائزه هاشمی از روی دلتنگی و برای مرور خاطرات زندان با فریبا کمال آبادی دیداری تازه کرده است و یا….؟!
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ این روزها تب یک خبر بالا گرفته، خبرِ یک دیدار، دیداری نه از جنس سیاست بلکه شاید از جنس اعتقاد؛ انتشار تصویری از یک دیدار عجیب در فضای مجازی داغ شده و دوباره فائزه خانم هاشمی به سرخط اخبار رسانهها بازگشته است.
این تصویر دیدار فائزه هاشمی با یک عضو ارشد بهائیت بود که پس از 8 سال به مرخصی آمده و توانستند دیداری تازه کنند چرا که طبق مصاحبه فائزه هاشمی با یک روزنامه خارجی از خاطراتش با بهائیان میگوید، که شاید این فرضیه را قوت بخشد، که فائزه هاشمی و فریبا کمال ابادی از سالهای گذشته آشنایی داشتهاند چرا که فائزه هاشمی به داشتن دوستان بهائی در زندان بارها اشاره کرده است.
**مبارزه برای باورهای توخالی
فریبا کمال آبادی یکی از اعضای ارشد فرقه بهائیت در ایران است و آنها وی را عضو شورای 7 نفره این فرقه در ایران معرفی میکنند. وی در سال 87 به 20 سال زندان محکوم شد اما به تازگی پس از 8 سال زندان به مرخصی آمده است!. فریبا کمال آبادی به دلیل جاسوسی برای اسرائیل، اقدام علیه نظام و امثال آن در زندان بسر میبرد.
فائزه هاشمی در مصاحبهای با روزنامه فیگارو با بیان خاطرات خود با بهائیان در زندان، آنها را انسانهای بزرگی توصیف کرده بود.! فائزه هاشمی در این مصاحبه خود با اشاره به زندانی شدنش به مدت 6 ماه در سال 2012 میگوید: “زندان تجربه بسیار خوبی بود چرا که با زنان و مردان بزرگ ایرانی، بهائیها، اعضای مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین)، اصلاحطلبان و کسانی آشنا شدم که برای باورهایشان مبارزه میکنند"!
*فرقه نجس مورد احترام فائزه خانم هاشمی!!
فائزه بارها این موضوع را در مصاحبههای خود مطرح کرده و بهائیان و بهائیت را مورد احترام خطاب کرده است، این درحالی است که بهائیت از جمله فرقههای انحرافی دستساز انگلیسیها در ایران است که به منظور انحراف در تشیع سازماندهی شده است. یکی از مقرهای اصلی این فرقه در حال حاضر در فلسطین اشغالی است و این فرقه به شدت از سوی رژیم صهیونیستی حمایت میشود.
امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، سایر مراجع تقلید شیعه نیز این فرقه را ضاله خوانده و معاشرت با این فرقه و بویژه حمایت از آنها را حرام قطعی اعلام کردهاند.
**فائزه و مرور خاطرات زندان!!
مشخص نیست، فائزه هاشمی در سایه این دیدار به دنبال چیست.! آیا از روی دلتنگی و برای مرور خاطرات زندان با فریبا کمال آبادی دیداری تازه کرده است و یا….؟! اما هر آنچه هست در یک نکته اساسی خلاصه میشود چرا که این دیدار تایید کننده شخصیت، مرام، مسلک و … و همه چیز یک بهائی است.
**مواضع بهائی فائزه هاشمی و انتخابات 88
بهائیان پیش از انتخابات 88 به خاطر بیعلاقگی به سرنوشت ایران در هیچ انتخاباتی شرکت نمیکردند و خود را ایرانی نمیدانستند. اما در این انتخابات اراده محافل بهائی بر شرکت و رأیدادن به نامزد مشخصی قرار گرفته بود از این رو پیروان خود را به شرکت فعال فراخواندند.
حوادثی بعد از انتخابات اتفاق افتاد و اغتشاشات سران فتنه باعث شد، گروه کوچک بهائیان نیز به گروههای آشوبگر بپیوندند و در خیابانها با نیروهای امنیتی درگیر شوند. به علاوه رسانههای غربی و در رأس آنها تلویزیون فارسی بی.بی.سی نیز با تبلیغ و حمایت گسترده از بهائیان آنها را به حضور در خیابانها تشویق میکرد. با دستگیری برخی از شرکتکنندگان بهائی در اغتشاشات و اعترافات آنان نیت پلید این فرقه در ضربهزدن به نظام اسلامی مشخص گردید.
فائزه هاشمی البته اگر در زندان هم با این افراد از نزدیک آشنا نمیشد، مواضع سال 88 این فرقه نشان میدهد که با فائزه هاشمی در یک جناح محسوب میشدند.
**بهائیت و پهلوی دوم؛ دو روح در یک بدن
در دوران پهلوی، جنبش بهاییت به یکی از شاخههای بسیار با نفوذ در تشکیلات سیاسی دولت و به تبع آن ساختارهای فرهنگی و اقتصادی کشور تبدیل شد. رضاشاه از این جریان در جهت سیاست دینزدایی و روحانیتستیزی خود نهایت استفاده را برد و این مقابله تا حد کشف حجاب که از احکام ضروری دین اسلام است پیش رفت.
به این ترتیب، دشمنی میان بهاییان و حکومت مرکزی در دورهی پهلوی از میان رفت و برعکس به همکاری میان آنها علیه دین اسلام انجامید. نفوذ عناصر بهایی در دستگاه حکومت در عصر پهلوی دوم بسیار زیاد شد. محمدرضا شاه که علاوه بر فقدان اصالت خانوادگی از جسارت پدر هم بهرهای نداشت، در میان اطرافیان خود، بهاییان را بیش از همه شایستهی اعتماد میدانست. از آن پس نقش عناصر بهایی در حکومت از حالت غیرعلنی عصر رضاشاه خارج گردیده و بسیاری از مناصب و شغلهای مهم وحساس در اختیار آنها قرار گرفت.
**بهائیت حلقهی اتصال پهلوی و اسرائیل
فرقهی دروغین بهائیت یکی از عوامل نفوذ اسراییل در ایران در طول دوران پهلوی محسوب میشد به طوری که آنها با نفوذ در نهادها و بخشهای مختلف تلاش میکردند تا منافع اسراییل در ایران هرچه بیشتر تحکیم شود.
میتوان گفت یکی از عوامل مؤثر در بسط و گسترش روابط ایران و اسراییل در آن مقطع بهاییان بودند که نقش مهمی را در این زمینه ایفا کردند. گسترش روابط ایران و اسراییل که با هدف تضعیف دولتهای اسلامی صورت گرفته بود بیشترین نفع را برای بهاییان داشت. دلیل این موضع نیز واقع شدن مرکز بهاییان در اسراییل است.
برای همین آنها (بهائیان) احساس میکردند که هرچه نفوذ اسراییل در ایران بیشتر شود، از این راه بهاییان بهتر میتوانند قدرت خود را در ایران گسترش دهند از این رو آنها (بهائیان) در طول حکومت پهلوی دوم همواره نقش دلال را در رابطه با ایران و اسراییل بازی میکردند و البته در این بین سودهای کلانی نیز از توسعهی روابط اقتصادی و نظامی ایران و اسراییل به جیب میزدند.
در گوشه تصویر منتشر شده از این دیدار پرماجرا، عکسی بر روی دیوار از عباس افندی فرزند ارشد بهاءالله (بنیانگذار بهائیت) که به نام عبدالبهاء شناخته میشود و سومین شخصیت محوری بهائیت است دیده میشود.
**********************************************
فائزه هاشمی در گفتگو با یورونیوز به آشناییاش با فریبا کمالآبادی در زندان اوین اشاره میکند و میگوید: من به دیدن خانم “کمالآبادی” رفتم به دلیل اینکه همبندی من بود و شش ماه با هم زندگی کردیم و بعد از هشت سال برای پنج روز مرخصی آمده و این دیدار خیلی چیز عادی و معمولی و مسئله پیشپاافتادهای است. حیوان که نیستیم. در زندگی در دورانهای مختلف یک چیزهایی وجود دارد که یک سری وظایف اخلاقی و انسانی را بر دوش آدم میگذارد و یکسری ارتباطاتی را برقرار میکند.
او میافزاید: من با اینها آشنایی که نداشتم و قبل از زندان با جامعه بهایی هیچ ارتباطی نداشتم. جمهوری اسلامی در واقع با زندانی کردن من، سبب این آشنایی و ارتباطات و سبب باز شدن دریچه دیگری در زندگی من شد. بارها گفتهام من این زندان را خیلی دوست داشتم و بسیار تجربه گرانبهایی برای من بود. خیلی چیزها آنجا یاد گرفتم، خیلی چیزها را متوجه شدم و این هم یکی از ارتباطاتی بود که آنجا ایجاد شده بود و خود اینها سبب ایجاد این ارتباطات شدند.
هاشمی درباره فشارها و حملاتی که به دلیل این دیدار و انتشار عکس او متوجه او و پدرش شده میگوید: آدم دیدن دوست اش میرود و موضوع این بود و غیرازاین هم نبود. آقای هاشمی و کلاً ما هم اولین بار نیست تحت فشار قرار میگیریم سالهای قبل را نگاه کنید فشارهای شدیدتر از این هم بوده حالا نمیدانم چه نتیجهای میگیرند ولی چیز جدیدی نیست. به نظر من یک عکسالعمل غیرمنطقی است و خودشان موضوع را بزرگ کردهاند یعنی اگر موضوع توسط اینها اینقدر مطرح نمیشد و نسبت به آن اینطور عکسالعمل نشان نمیدادند هیچکسی هم نمیفهمید که چنین اتفاقی افتاده. همه بیاعتنا و معمولی از کنارش رد میشدند. عکسالعملهای غیرمنطقی اینها است که موضوع را دامن می زند و موضوع کش پیدا میکند.
او در پاسخ به این سؤال که برخی از انتشار عکس انتقاد کردهاند و معتقدند که نباید عکس شما منتشر میشد میگوید: الآن دیگر در این دنیای امروزی دست توی دماغتان هم بکنید سایتها منتشر میکنند. فقط هم افراد شناخته شده نیستند افراد دیگر هم در شبکههای مجازی عکسهای خانوادگیشان را منتشر میکنند و این یک مسئله عمومی است اما به کسانی که می گویند نباید عکس منتشر میشد و این دیدار مخفی میماند باید بگویم ما عادت به مخفی کاری، تظاهر، ریاکاری و دروغ گفتن نداریم. وقتی هم کاری میکنیم اصرار نداریم مخفی بماند. من کار خطایی نکردهام که بخواهم مخفی بماند یا نگران باشم. پرسیدند عکس بگیریم؟ گفتم بگیرید چه اشکالی دارد؟ من کار خطایی نکردهام و عادت هم به مخفی کاری ندارم خانواده ما اصلاً اینطوری هستند و خیلیها معتقد هستند چوبهایی که ما میخوریم و هزینههایی که میدهیم به خاطر صداقت و سادگیمان است که نمیتوانیم دروغگو باشیم و تظاهر کنیم. الآن هم پشیمان نیستم.
فائزه هاشمی میگوید: این موج هم میگذرد من نگران نیستم، نگذشت هم مهم نیست باید هزینه داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران