« مؤمنتلخ و شیرین »

چگونه روشنگری کنیم؟ چه بگوییم؟ و چگونه؟

نوشته شده توسطرحیمی 3ام اردیبهشت, 1396

 

pic ویژه-3/ چگونه روشنگری کنیم؟ چه بگوییم؟ و چگونه؟ پناهیان

استاد پناهیان:

 هر موقع غرب‌گراها در این کشور قدرت پیدا کردند، غربی‌ها به ما بیشتر ضربه زدند!

این را باید با منطق و ادبیات همه فهم تبیین کنیم

گاهی ما این‌قدر غرق ادبیات دینی خودمان هستیم که مخاطب‌مان منظور ما را نمی‌فهمد!

برای گفتگوی چهره به چهره باید از ادبیات همه فهم استفاده کرد!

مثلاً تاکید بر «آرمان‌ها و ارزش‌ها» برای خیلی‌ها قابل فهم نیست. باید بر «کارایی و کارآمدی» به عنوان یک ضرورت انقلابی تأکید کنید.

هر موقع غرب‌گراها در این کشور قدرت پیدا کردند، غربی‌ها به ما بیشتر ضربه زدند

این را باید برای همه، با منطق و ادبیاتِ همه‌فهم تبیین کنیم

باید به تک تک مردم بگوییم اگر غرب‌گرایی ادامه پیدا کند، باید منتظر ضربات سهمگین‌تر باشیم

هر یک رأی به جریان غرب‌گرا، در واقع رأی علیه امنیت و رفاه مردم است

غرب خودش به بن‌بست رسیده!

اینها باید تبیین شود، نگویید این مطالب واضح است!

 

سخنرانی استاد پناهیان در ستاد حامیان حجت الاسلام رئیسی/ قسمت سوم:

دبیات همه‌فهم: ادبیات کارآمدی به جای ارزشی
  • برای گفتگوی چهره به چهره باید از ادبیات همه‌فهم استفاده کرد. متأسفانه نیروهای انقلابی بعضاً از ادبیات خوب و متناسب با تمام اقشار جامعه، برخوردار نیستند! ما باید تولید ادبیات کنیم، و حرف‌ حق را به شیوه‌های مختلف تبیین کنیم.
  • مثلاً تاکید بر «آرمان‌ها و ارزش‌ها» برای خیلی‌ها قابل فهم نیست، شما باید بر «کارایی و کارآمدی» به عنوان یک ضرورت انقلابی تأکید کنید. همچنین باید «ناکارآمد» و بی‌فائده و بلکه مضر بودنِ مسیر غیرانقلابی را تبیین کنید.
  • به‌جای اینکه بگوییم: «این مذاکرات، مخالف عزت اسلامی و آرمان‌های انقلاب بود» باید بگوییم: «بنا بود کارخانه‌ها بچرخد، اما وقتی در مقابل دشمن کوتاه آمدیم، کارخانه‌های بیشتری تعطیل شد!» این یعنی با ادبیات «ارزشی و آرمانی» صحبت نکرده‌اید، بلکه با ادبیات «کارآمدی» صحبت کرده‌اید!
  • گاهی ما این‌قدر غرق ادبیات دینی خودمان هستیم که مخاطب‌مان منظور ما را نمی‌فهمد! برخی از این ادبیاتی که ما در دفاع از انقلاب و حزب‌اللهی‌گری داریم، مردم‌فهم نیست! باید اینها را تغییر دهیم تا همۀ مردم منظور ما را بفهمند و بتوانیم با همۀ مردم ارتباط بگیریم، نه فقط بخشی از مردم! خیلی از آن کسانی که ممکن است نتوانند با شما ارتباط برقرار کنند، دوست دارند شما با آنها ارتباط برقرار کنید و گفتگو کنید.

2- غرب‌زدگی مسئولین، علت اکثر مشکلات کشور

  • ما در عرصۀ انتخابات حرف‌های بسیار روشنی داریم که می‌توانیم در گفتگوهای چهره به چهره، با هم‌وطنان خود مطرح کنیم. مثلاً اینکه شیوه غرب‌گرایی-از هر نوعش؛ چه سیاسی، فرهنگی یا اقتصادی- در کشور ما جواب نمی‌دهد، چون اصلاً خودِ غرب به بن‌بست رسیده است!
  • باید بن‌بست‌ها و جنایات غرب در حق مردم خودش و مردم جهان تبیین شود. نگویید این مطالب که واضح هستند! خیلی‌ها مرعوب تبلیغات غربی‌ها هستند و فکر می‌کنند همه چیز در غرب گل و بلبل است.
  • اگر ما بتوانیم آثار زیان‌بار غرب‌زدگی را تبیین کنیم، مملکت را از دست غرب‌گرایان نجات خواهیم داد. اکثرا گرفتاری‌های ما بخاطر ساده‌لوحی غرب‌گرایانی است که دائماً به خاطر مرعوب شدن در برابر غرب و یا اطمینان نابجا به غرب به کشور ضربه زده‌اند.
  • در گفتگو با مردم، یکی از حرف‌هایی که می‌توانید مطرح کنید این است که بگویید: «هر موقع غرب‌گراها در این کشور قدرت پیدا کردند، غربی‌ها به ما بیشتر ضربه زدند» مثلاً وقتی بنی‌صدر رئیس جمهور شد، به ما حملۀ نظامی کردند. یا وقتی دولت دست بازرگان بود، می‌خواستند با حوادثی مثل کردستان مملکت را تجزیه کنند. در دولت‌های غرب‌گرا ما را دچار شدیدترین تحریم‌ها کردند و پس از فتنۀ 88 وقتی دیدند غرب‌گرایان قدرت ایجاد شورش دارند، تحریم‌ها را به شدت افزایش دادند. این مطلب اخیر را خود امریکایی‌ها تصریح کردند.
  • باید به تک تک مردم بگوییم اگر غرب‌گرایی ادامه پیدا کند، باید منتظر ضربات سهمگین‌تر باشیم. هر یک رأی به جریان غرب‌گرا، در واقع رأی علیه امنیت و رفاه مردم است. آنها می‌خواهند کشور ما را مثل مصر کنند که دربست در اختیار آمریکاست و اوضاعش را می‌بینید که چگونه فقر از در و دیوار آن بالا می‌رود.

بیان معنوی

آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از:  
5 stars
1396/02/03 @ 21:46
نظر از:  

http://haayat.kowsarblog.ir/

بسم الله الرحمن الرحیم

● آن كسى مى ‏تواند زمام امور مردم را در دست بگيرد كه آرزوى سبقت از ديگران در دلش نباشد (چه وكيل مجلس باشد چه عضو مجلس خبرگان، هر چه مى‏ خواهد باشد) بلكه بايد خود را در وجدان و ضميرش خادمى از أفراد بداند، و اشتغال به اين پُست را از جهت أمر دنيوى حقير و پَست بشمارد؛ و فقط براى انجام وظيفه و رسيدگى به امور مسلمين و تكفّل أيتام آل محمّد بدين امور داخل شود. نه اينكه با خرج أموال كثيره و نصب پوسترها و پلاكارت ها و تبليغات آنچنانى، اين مشاغل را تصاحب كند و ديگران را كنار بزند! اينها تبليغات كفر است. اين تبليغات، تبليغات شيطانى است؛ و منهاج و ممشايش بر أساس حقّ نيست.

علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی رضوان الله علیه

ولايت فقيه در حكومت اسلام، ج‏۳، ص: ۱۹۹

1396/02/03 @ 21:20
نظر از: تسنیم [عضو] 

والله فعلا که چهار سال دستشان بود بسشون نبود بازم اومدن .
در پناه امیرالمومنین

1396/02/03 @ 20:37


فرم در حال بارگذاری ...


 
مداحی های محرم