موضوع: "شعبان"
روی قلب خود نوشتم دوستت دارم حسین
نوشته شده توسطرحیمی 8ام فروردین, 1399
مدح خوانی حاج سید مجید بنی فاطمه؛
روی قلب خود نوشتم دوستت دارم حسین
روی قلبم نوشتم دوستت دارم-میلاد حضرت عباس علیه السلام -سال82-حاج حسین سیب سرخی
روي قلب خود نوشتم دوستت دارم حسين
اي تمام سرنوشتم دوستت دارم حسين
قدسيان آسمان ديوانه ي روي تواند
سرنشينان زمين سرگشته ي كوي تواند
صد هزاران دل اسير تار گيسوي تواند
محو در رنگين كمان طاق ابروي تواند
حك شده در خشت خشتم دوستت دارم حسين
دوش پرسيدم ز گل اي از تو در دل شور و شين
از تو آب و رنگ پيدا كرده باغ عالمين
اينهمه حسن از كجا آورده اي نور دو عين؟
شبنم اشكي فشاند و گفت از خاك حسين
مجلست باشد بهشتم دوستت دارم حسين
قبله ي من كعبه ي من مهر و محرابم تويي
آسمان و اختر من مهر و مهتابم تويي
روح بخش زندگي در قلب بيتابم تويي
بي نيازم غرق نازم چونكه اربابم تويي
خوب و بد زيبا و زشتم دوستت دارم حسين
صلوات شعبانیه
نوشته شده توسطرحیمی 8ام فروردین, 1399
یکی از این اعمال با فضیلت ماه شعبان صلواتی منسوب به امام سجاد علیه السلام است که با نام «صلوات شعبانیه» شناخته میشود.
ماه شعبان از نورانیترین و پرفضلیتترین ماههای سال و فرصتی جهت تزکیه روح برای ورود به ماه مبارک رمضان شمرده میشود؛ آداب و اعمال متعدد این ماه که از سوی اهلبیت عصمت و طهارت علیه السلام صادر شده است، در همین راستا قرار دارد. یکی از این اعمال، صلواتی منسوب به امام سجاد علیه السلام است که با نام «صلوات شعبانیه» شناخته میشود. شیخ طوسی در مصباح المتهجدنقل کرده است که امام سجاد علیه السلام در هر روز ماه شعبان هنگام زوال و نیز در شب نیمه شعبان این صلوات را میخوانده است.
زمان: 317 ثانیه (05:17)
وارث
موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل البیت
پیوند عجیب ماه شعبان با درخت طوبی؛ درختی که با دستان خدا کاشته شده است
نوشته شده توسطرحیمی 7ام فروردین, 1399
وقتی زمین و آسمان به هم نزدیک میشوند
در جلد ۱۰ وسائل الشیعه چند روایت از ائمه اطهار سلام الله علیها ذکر شده است؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: شعبان شهری رحم اللّه من أعاننی علی شعبان ماه من است؛ خدا بیامرزد کسی که من را به ماه من اعانت کند. در حدیثی دیگر رسول اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند: ماه شعبان ماهی است که اعمال انسانها بالا میرود، در حالیکه مردم از آن غفلت میکنند. در جای دیگر از خاتم الانیباء صلی الله علیه و آله نقل شده است: هر کس یک روز از این ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب میشود. همینطور از امام علی علیه السلام روایت شده است که ماه شعبان ماه رسول خدا صلی الله علیه و آله است.
بهترین ذکر شعبان
نوشته شده توسطرحیمی 7ام فروردین, 1399
راه یاری پیامبر صلی الله علیه و آله در شعبان المعظم خداوند در روز اول شعبان به درهای بهشت امر می کند که باز شوید و به شاخه های درخت طوبی امر می کند که شاخه هایش را نزدیک این دنیا بیاورد، هر کس دری از خیر و نیکی را در این روز فرا گیرد … حتماً به شاخه ای از درخت طوبی آویخته می شود. |
«شعبان» از ماه های عظیم الشان در درگاه الهی است و در روایات درباره این شان و منزلت و برکات این ماه معظم بسیار سخن رفته است. چنان که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است.»1
از صفوان جمال روایت شده که می گفت امام صادق علیه السلام به من فرمود: «وادار کن کسانی را که در اطراف تو هستند به روزه ماه شعبان». گفتم فدایتان شوم. مگر در فضیلت آن چیزی می بینید؟، فرمودند: «بلی، به درستی که رسول خدا صلی الله علیه و آله هر گاه می دید هلال ماه شعبان را، امر می فرمود به منادی که در مدینه ندا می کرد: ای اهل مدینه من از جانب خداوند به سوی شما مبعوث شدم آگه باشید که شعبان ماه من است. پس خدا رحمت کند کسی را که مرا بر ماه من یاری کند یعنی روزه بدارد.»
چه آدابی در روز اول شعبان انسان را بهشتی میکند؟
نوشته شده توسطرحیمی 7ام فروردین, 1399
ماه شعبان یکی از پر فضیلتترین ایام سال محسوب میشود؛ چه اینکه این ماه مقارن با ایام ولادت سه امام معصوم علیهم السلام یعنی امام حسین، امام سجاد و موعود رسولان و منجی عالم یعنی امام عصر عجالله تعالی فرجه الشریف است. از دیگر سو آنچه به این ماه اهمیت ویژهای میدهد، اتصالش به برترین ماه خدا یعنی رمضان است؛ لذا خوبان عالم این ماه را مقدمهای معنوی برای ورود به ماه مبارک رمضان میدانستند.
پیامبر و ائمه علیهمالسلام نیز به دلیل اهمیت معنوی ماه شعبان و لزوم استفاده از برکات آن روایات متعددی را در قالب خطبهها و احادیث بیان میفرمودند. در این باره امام حسن عسکری روایتی جالب توجهی را از امیر مؤمنان و ایشان از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله نقل میفرماید. این روایت را محدث نوری در صفحه 543 از جلد هفتم «مستدرک وسایل الشیعة» به نقل از کتاب «تفسیر امام حسن عسکری علیه السلام » آورده است.
در این روایت میخوانیم که پیامبر فرمود:
«قسم به کسی که مرا به حق به نبوت مبعوث کرد، همانا ابلیس هنگامی که روز اول شعبان میشود، سربازان خود را در اطراف و آفاق زمین میفرستد و به آنها میگوید: تلاش کنید در جذب هر یک از بندگان خدا در این روز. خداوند عز و جل نیز ملائک خود را در اطراف و اکناف زمین گسیل میدارد و به آنها میفرماید بندگان مرا محکم بدارید و آنها را هدایت کنید. تمام آنها به واسطه شما سعادتمند میشوند جز آنکه روی بگرداند و تمرد و طغیان ند؛ در این حالت به سوی حزب ابلیس و سربازان او تغییر مسیر میدهد.
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: وَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالْحَقِّ نَبِیّاً، إِنَّ إِبْلِیسَ إِذَا كَانَ أَوَّلُ یَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ بَثَّ جُنُودَهُ فِی أَقْطَارِ الْأَرْضِ وَ آفَاقِهَا، یَقُولُ لَهُمْ: اجْتَهِدُوا فِی اجْتِذَابِ بَعْضِ عِبَادِ اللَّهِ- إِلَیْكُمْ فِی هَذَا الْیَوْمِ. وَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ بَثَّ الْمَلَائِكَةَ- فِی أَقْطَارِ الْأَرْضِ وَ آفَاقِهَا یَقُولُ [لَهُمْ]: سَدِّدُوا عِبَادِی وَ أَرْشِدُوهُمْ. فَكُلُّهُمْ یَسْعَدُ بِكُمْ إِلَّا مَنْ أَبَى وَ تَمَرَّدَ وَ طَغَى، فَإِنَّهُ یَصِیرُ فِی حِزْبِ إِبْلِیسَ وَ جُنُودِهِ.
خداوند عزوجل هنگامی که روز اول ماه شعبان میشود امر میکند به درهای بهشت پس باز میشود و امر میکند درخت طوبی را، پس شاخههای خود را براین دنیا نزدیک میکند؛ آنگاه منادی پروردگار عزوجل صدا میزند: ای بندگان خدا این شاخههای درخت طوبی است پس به او در آویزید که شما را به سوی بهشت بلند کند و این شاخههای درخت زقوم است، بترسید از او که شما را به سوی جهنم هدایت نکند.
إِذَا كَانَ أَوَّلُ یَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ أَمَرَ بِأَبْوَابِ الْجَنَّةِ فَتُفَتَّحُ، وَ یَأْمُرُ شَجَرَةَ طُوبَى فَتُطْلِعُ أَغْصَانَهَا عَلَى هَذِهِ الدُّنْیَا، [ثُمَّ یَأْمُرُ بِأَبْوَابِ النَّارِ فَتُفَتَّحُ، وَ یَأْمُرُ شَجَرَةَ الزَّقُّومِ فَتُطْلِعُ أَغْصَانَهَا عَلَى هَذِهِ الدُّنْیَا] ثُمَّ یُنَادِی مُنَادِی رَبِّنَا عَزَّ وَ جَلَّ: یَا عِبَادَ اللَّهِ هَذِهِ أَغْصَانُ شَجَرَةِ طُوبَى، فَتَمَسَّكُوا بِهَا، تَرْفَعْكُمْ إِلَى الْجَنَّةِ وَ هَذِهِ أَغْصَانُ شَجَرَةِ الزَّقُّومِ، فَإِیَّاكُمْ وَ إِیَّاهَا، لَا تُؤَدِّیكُمْ إِلَى الْجَحِیمِ.
قسم به آنکه مرا به راستی به رسالت مبعوث کرده که هر که دری از خیر و نیکی در این روز کسب کند، پس به درستی که به شاخهای از شاخههای درخت طوبی در آویخته، پس آن درخت او را به سوی بهشت میکشاند و هر که کسب کند دری از شرّ را در امروز، پس در آویخته به شاخهای از شاخههای درخت زقوم؛ پس آن درخت او را به سوی آتش میکشاند؛
فَوَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالْحَقِّ نَبِیّاً- إِنَّ مَنْ تَعَاطَى بَاباً مِنَ الْخَیْرِ وَ الْبِرِّ فِی هَذَا الْیَوْمِ، فَقَدْ تَعَلَّقَ بِغُصْنٍ مِنْ أَغْصَانِ شَجَرَةِ طُوبَى، فَهُوَ مُؤَدِّیهِ إِلَى الْجَنَّةِ، وَ مَنْ تَعَاطَى بَاباً مِنَ الشَّرِّ فِی هَذَا الْیَوْمِ، فَقَدْ تَعَلَّقَ بِغُصْنٍ مِنْ أَغْصَانِ شَجَرَةِ الزَّقُّومِ، فَهُوَ مُؤَدِّیهِ إِلَى النَّارِ.
در این روز هر کس برای خدا نماز مستحبی به جا آورد و هرکه در این روز روزه بدارد و هرکه میان زنی با همسرش، یا پدری با فرزندش، یا خویشاوندان، یا زن و شوهری صلح دهد، خود را به درخت طوبی نزدیک کرده است؛ کسی که پریشانی را از بدهکاری که طلبی از او دارد بزداید، یا از طلبش که بر عهده بدهکار است بکاهد و کسی که در حساب خود نظر کند و قرض کهنهای را بر عهده خود ببیند که طلبکارش از به دست آوردنش مأیوس شده، پس آن را به صاحبش برگرداند، خود را به طوبای بهشتی درآویخته است؛
فَمَنْ تَطَوَّعَ لِلَّهِ بِصَلَاةٍ فِی هَذَا الْیَوْمِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ صَامَ هَذَا الْیَوْمَ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ تَصَدَّقَ فِی هَذَا الْیَوْمِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ عَفَا عَنْ مَظْلَمَةٍ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ أَصْلَحَ بَیْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ أَوِ الْوَالِدِ وَ وَلَدِهِ أَوْ لِقَرِیبِهِ أَوِ الْجَارِ وَ الْجَارَةِ أَوِ الْأَجْنَبِیِّ وَ الْأَجْنَبِیَّةِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ خَفَّفَ عَنْ مُعْسِرٍ عَنْ دَیْنِهِ أَوْ حَطَّ عَنْهُ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ نَظَرَ فِی حِسَابِهِ فَرَأَى دَیْناً عَتِیقاً قَدْ أَیِسَ مِنْهُ صَاحِبُهُ فَأَدَّاهُ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْن.
طوبی سهم کسی خواهد بود که یتیمی را سرپرستی کند و یا سفیهی را از ضربه زدن به آبرو و عِرض مؤمنی باز دارد و کسی که قرآن یا قسمتی از آن را بخواند و خدا را یاد کند، نعمتهایش را برشمارد و آنگاه شکر خدا کند. کسی که از بیماری عیادت کند و کسی که به پدر و مادر یا یکی از آنها نیکی کند و آن که پیش از رسیدن روز اول شعبان پدر و مادر خویش را به خشم آورده بود و در این روز خشنودشان کند و نیز هرکه جنازهای را تشییع کند و در این روز مصیبتزدهای را تسلی بخشد و هر کس در این روز چیزی از ابواب خیر را به جا آورد، در زمره کسانی است که در اول شعبان خود را به درخت طوبی بهشتی نزدیک و از زقوم جهنمی دور داشته است؛
وَ مَنْ تَكَفَّلَ یَتِیماً فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ كَفَّ سَفِیهًا عَنْ عِرْضِ مُؤْمِنٍ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ قَرَأَ الْقُرْآنَ أَوْ شَیْئاً مِنْهُ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ قَعَدَ یَذْكُرُ اللَّهَ وَ نَعْمَاءَهُ وَ یَشْكُرُهُ عَلَیْهَا فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ عَادَ مَرِیضاً فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ بَرَّ وَالِدَیْهِ أَوْ أَحَدَهُمَا فِی هَذَا الْیَوْمِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ كَانَ أَسْخَطَهُمَا قَبْلَ هَذَا الْیَوْمِ فَأَرْضَاهُمَا فِی هَذَا الْیَوْمِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ شَیَّعَ جَنَازَةً فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ مَنْ عَزَّى فِیهِ مُصَاباً فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْنٍ وَ كَذَلِكَ مَنْ فَعَلَ شَیْئاً مِنْ سَائِرِ أَبْوَابِ الْخَیْرِ فِی هَذَا الْیَوْمِ فَقَدْ تَعَلَّقَ مِنْهُ بِغُصْن.
در انتها، امیرالمومنین علیه السلام میفرماید: ” آیا بعد از این سخنی که در عظمت شعبان برایتان بیان کردم، این روز از شعبان را بزرگ نمیشمارید؟! پس چه بسیارند کسانی که در آن، خوشبخت شدند و چه بسیارند کسانی که در آن، به بدختی و هلاکت افتادند بکوشید از خوشبخت شدگان این روز باشید نه از بدبخت شدگان آن.”
تسنیم
ماه شعبان نشانه حب شدید الله به انسان است
نوشته شده توسطرحیمی 23ام فروردین, 1398
آیت الله روح الله قرهی:
ماه شعبان نشانه حب شدید الله به انسان است
چون خالق انسان حضرت حق ذوالجلال و الاکرام است به خاطر همین پروردگار عالم اوقاتی را مقرر کرده که در این اوقات بنده را به سمت خود بکشد چون حب خدواند نسبت به انسان بسیار زیاد است.
«در روایات ما آمده که خداوند فرمود من انسان را از مادرش بیشتر دوست دارم چون خالق انسان حضرت حق ذوالجلال و الاکرام است به خاطر همین پروردگار عالم اوقاتی را مقرر کرده که در این اوقات بنده را به سمت خود بکشد چون حب خدواند نسبت به انسان بسیار زیاد است پس به آن مقدار اکتفا نکرده و سه ماه متوالی یعنی ماه های رجب و شعبان و رمضان را به این منظور قرار داده که البته در میان این ماه ها ماه رمضان اوج این مراقبه ها و مواظبت ها و به یک معنا ضیافت الله است و البته در اوج ضیافت الله، شب های قدر قرار داده شده و باز از این رو که انسان مرتب به خداوند رجوع کند شب قدر هم در یک شب مشخص قرار داده نشده و ما با لیالی قدر روبرو هستیم که باز اوج لیالی قدر در لیله القدر قرار داده شده است که به تعبیر قرآن،” لیله القدر خیر من الف شهر" است لذا ماه رجب عند الاولیا ماه شستشو است، ماه شعبان ماه پوشیدن لباس تقوا و رمضان ضیافت الله است.»
گلچین مولودی اعیاد شعبانیه سال 97
نوشته شده توسطرحیمی 5ام اردیبهشت, 1397
فایل صوتی گلچین مولودی اعیاد شعبانیه با نوای مداحان اهل بیت علیهم السلام را اینجا دریافت کنید.
گلچین مولودی اعیاد شعبانیه با نوای محمد رضا طاهری و حسین طاهری
فرصت طلایی توبه و استغفار
نوشته شده توسطرحیمی 4ام اردیبهشت, 1397
حجت الاسلام و المسلمین داوود کیانی کارشناش علوم قرآنی درباره درجات و برکات ماه شعبان گفت:
ماه رجب معروف است به ماه امیرالمومنان علیه السلام و ماه شعبان را به نام حضرت رسول صلی الله علیه و آله منسوب کرده اند. خداوند در قرآن می فرمایند: من زمین و زمان را که خلق کردم 12 ماه را نیز خلق کردم.
این کارشناس علوم قرآنی درباره دعا در ماه شعبان اظهار کرد:
شخصی به پیامبر صلی الله علیه و آله گفت:
یا رسول الله دعایی به من یاد بدهید که با خواندن آن در ماه شعبان سعادتمند دنیا و آخرت شوم. حضرت این دعا را که باید بعد از نماز خوانده شود به او آموختند، او این دعا را حفظ کرد، آن را می خواند و به آن معتقد بود. بعد از مدتی که دوباره در مدینه خدمت حضرت رسول صلی الله علیه و آله رفت گفت: یا رسول الله من دعا را می خوانم و به آن دل خوشم.
کارشناس علوم قرآنی گفت: ماه شعبان مقدمه ای است برای ماه مبارک رمضان همانند عید نوروز که از یک ماه قبل با خانه تکانی به استقبال آن می رویم. توبه و آشتی کردن با کسانی که قطع رحم کرده ایم را در این ماه انجام دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین کیانی ادامه داد: حضرت محمد صلی الله علیه و آله از او خواستند که دعا را بخواند. آن فرد دعا را به اشتباه خواند، حضرت فرمودند دعا را اشتباه می خوانی و کفر است. آن مرد گفت که من ماه شعبان دلم به این دعا خوش بود. حضرت نیز فرمودند که من ضامن تو در دنیا و آخرت می شوم اگر این دعا را در ماه شعبان بخوانی. آن مرد دلش شکست و گریه کرد. در این هنگام جبرئیل وارد شد و به حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمود: “خداوند سلام رساند و فرمود نگذار این بنده من گریه کند تمام دعاهایش را قبول کرده ام.”
وی با بیان اینکه اهمیت ماه شعبان بسیار بالاست، افزود: در ماه رجب می خوانیم: “ای خدایی که به اندازه کوه ها و اقیانوس ها به من ثواب می دهی برای یک عمل ناچیز من". این عبارت نشان می دهد این ایام به خصوص ماه شعبان که ماه حضرت رسول صلی الله علیه و آله است بسیار پرفضیلت است. خداوند این ایام را خلق کرده تا بهانه ای برای بخشش بنده هایش باشد.
این کارشناس علوم قرآنی خاطر نشان کرد: اگر بندگان در ماه های دیگر اشتباهاتی داشته اند خداوند در ماه شعبان قصورشان را می بخشد. دعاهای این ماه را هم باید بخوانیم، اگر اشتباهی هم در خواندن آن داشتیم خداوند خواهد بخشید. ماه شعبان مقدمه ای است برای ماه مبارک رمضان همانند عید نوروز که از یک ماه قبل با خانه تکانی به استقبال آن می رویم. توبه و آشتی کردن با کسانی که قطع ارتباط کرده ایم را در این ماه انجام دهیم.
میزان
باغ آینه در وصف امام سجاد علیه السلام - فانی (+ متن)
نوشته شده توسطرحیمی 3ام اردیبهشت, 1397
پیشانیت عرش خدا چشم تو دریای حیا
محراب یا رب یا ربت شد قبله گاه ماسوا
امام دعا یا سجاد
نسیم صفا یا سجاد
بر آن شدم تا که صدایت کنم امشب
تا با غزلی عرض ارادت کنم امشب
ای زینت تسبیح و دعا زمزمه هایت
در حیرتم آخر بنویسم چه برایت
اعجاز کلام تو مزامیر صحیفه است
جوشیده زبور از دل قرآن به دعایت
در پرده عشاق تو یک گوشه نشسته است
صد حنجره داوود در آغوش صدایت
بشکفته باغ آینه امشب به دامان حسین
بنگر در آغوش ملک فرزند و جانان حسین
او جانشین مصطفی در قاب چشمان حسین
او را ببوید هر که شد شیدا و خواهان حسین
امشب بهشت جاودان گردیده مهمان حسین
بگرفته اند افلاکیان عیدی ز دستان حسین
آویزه گوش زمین هر نیمه شب نجوای تو
حِجر وحرم ، رکن و حَجَر زد بوسه ها بر پای تو
این دیده بی سوی ما بر قامت رعنای تو
در آرزوی پرتویی از تابش سیمای تو
بیش از تو هیچ آیینه ای هرگز تماشایی نشد
جز با نگاه لطف تو هر حاتمی طایی نشد
از بس که ملک دور و برت پر زده گشته است
“پیراهن افلاک پر از عطر عبایت”
تنها نه فقط آینه در وصف تو حیران
باشد حجرالاسود، الکن به ثنایت
من کمتر از آنم که به پای تو بیفتم
عالم شده سجاده و افتاده به پایت
از سوز شب هنگام تو رونق گرفته آسمان
زهد تو شد آیینه ی زهد امیر مومنان
ای زینت ارض و سماء ای بهترین بندگان
تابیده بر چشمان تو نور رخ افلاکیان
ای نور چشم فاطمه نجل امیر المومنین
در عرش اعلی حق تو را نامیده زین العابدین
هرگز نگیرد تا ابد آقا کسی جای تو را
هرگز مخواه از کف دهم عشق و تولای تو را
این مرده دل این خسته جان دارد تمنای تو را
این سینه ی پر سوز ما خواهد تسلای تو را
سخننگاشت | فضیلت ماه شعبان
نوشته شده توسطرحیمی 30ام فروردین, 1397
حضرت آیتالله خامنهای: «ما وارد ماه شعبان شدیم؛ ماه عبادت، ماه توسّل، ماه مناجات؛ وَ اسمَع دُعائی اِذا دَعَوتُک، وَ اسمَع نِدائی اِذا نادَیتُک؛ فصل مناجات با خدای متعال، فصل مرتبط کردن این دلهای پاکْ با معدن عظمت، با معدن نور؛ این را قدر باید دانست. این مناجات شعبانیّه یک تحفهای است که در اختیار ما قرار داده شده است. خب ما دعا خیلی داریم، همهی این دعاها هم پر از مضامین عالی است، امّا بعضی یک برجستگی خاصّی دارند… ماه شعبان یک چنین ماهی است؛ دلهای پاک، دلهای نورانی، دلهای جوان، از این موقعیّت بهره بگیرند، استفاده کنند، رابطهتان را با خدا قوی کنید.» ۱۳۹۲/۳/۲۲ |
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR همزمان با فرارسیدن ماه شعبان المعظم، مجموعه سخننگاشت «فضیلت ماه شعبان» را بر اساس بیانات رهبر انقلاب منتشر میکند.